Pages

Wednesday, 14 April 2010

General Quiz

Q1) What is the British Equivalent of the Oscars?

Ans.British Academy of Film and Television Arts (BAFTA).

Q2) Who is the current U.N. Secretary General?

Ans.Ban Ki Moon

Q3) Who was the Inventor of WWW?

Ans.Tim Berners Lee

Q4) Who is the only parliamentarian elected from four different states at different times namely U.P,Gujarat,M.P,Delhi?

Ans.Atal Bihari Vajpai

Q5)Since When Burma Is known as Myanmar?

Ans.1962 

Tuesday, 13 April 2010

Sports Quiz

1)Which City is chosen as host of 2016 Olympics?

Ans.Rio de Janeiro,Brazil.

2)Who is the first ever player in history of tennis to win 15 Grand Slams?

Ans.Roger Fedrer.

3)Australian domestic T-20 tournament is alternatively known as what?

Ans.Big Bash

4)When and where was the first Cricket Junior world cup held?

Ans.1988,Australia

5)Which are the two big Cycling races after Tour de France?

Ans.Giro d' Italia (Italy),Tour of Spain (Spain).